Alle slags mennesker gør det! De fleste kan ikke lide det!

29. mar. 2022

Alle slags mennesker gør det!
Alle aldre gør det!
I by og på land, gør de det!
De fleste kan ikke lide det!
Mange har brug for det!
Dine venner gør det!
Måske du gør det!
Alle er nysgerrige på det!
Meget få taler åbent om det!

– det er selvfølgelig online dating, jeg taler om!

Kærlighed kan være svær, både når den er der og ikke er der!

Jeg har prøvet begge dele og særligt hvad den voksne solo-tilværelse kræver, i en ikke-dating kultur som den danske, hvis man drømmer om at møde en ligesindet partner.

Nu kaster jeg mig ud på lidt dybt vand og ser om mine erfaringer kan nedbryde tabuer, hjælpe kærligheden på vej og skabe et spændende bijob til mig, hvor jeg får lov at lytte til voksnes kærlighedsskæbner og drømme!

Kære venner, her er min nye hjemmeside og hvis I har lyst til at dele er det en stor hjælp.

Filmscenerne med middagsselskaber hvor ens venner præsentere dig for nye venner og vupti så stod drømmepartneren der, er oftest lige så lidt virkelighed når man er voksen single i Danmark, som scenerne hvor brudeparret lever lykkeligt til sine dages ende uden det nogensinde bliver leverpostej og hverdag!

Indimellem er det virkelig på jobbet, i badmintonklubben eller over køledisken i Netto at voksne møder ny kærlighed….. men hvis man gerne selv vil hjælpe kærligheden på vej, og ikke spilde sit liv ved at sidde i et prinsessetårn og vente til verden selv sender en prins – uanset om du drømmer om en enkelt god nats oplevelse eller en livspartner, er online dating 9 ud af 10 gange vejen derhen.

Langt de fleste voksne brugere af online dating, har forståeligt nok et had-kærlighedsforhold til swipeknapperne. Teknikken, hvor man med få klik kan lokalisere andre singler tæt på er jo i sig selv genial og der er brug for den, når man som eksempelvis soloforælder, er bundet til hjemmet hver aften efter kl. 19 når børnene er puttet. Det bliver dog kun en god oplevelse, hvis de 600.000 danske brugere oftere taler højt om og normalisere online dating og hvor svær og grænseoverskridende den verden kan være.

Mange forestiller sig måske nerverne inden en 1. date, men det er lang lang tid før man nogensinde når til 1. date, at nerverne og udfordringerne melder sig!

Når det værste skilsmissechok har lagt sig og man er ved at være klar til langsomt at satse et hårdt såret hjerte og lære et nyt menneske at kende, kan verden meget nemt vælte af uoverskuelighed igen, for….

Hvilken platform passer til mig og det jeg søger?
Hvad skal jeg skrive i teksten?
Hvordan får jeg skaffet ok billeder?
Hvad skal jeg skrive i en besked til et match?
Hvad gør jeg for at 1. date ikke bliver alt for akavet?

Been there, done that og jeg kan hjælpe dig!
Det kan være virkelig sjovt og lærerigt at date de mange skønne, helt almindelige, skøre, sårede, mærkelige, begavede, charmerende mennesker bag profilerne – de er fuldstændig som dig og mig!

Læs mere og book en tid til et hyggeligt besøg på www.Believable.dk

Så kommer jeg hjem til dig og hjælper med at lave en flot, troværdig datingprofil med tekst og billeder!

Del gerne!
Kommenter gerne i kommentarfeltet!
Tag gerne venner, der ville få et sjovere singleliv efter et besøg af mig 😉

Seneste artikler

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

Share This