Du er ikke et overfladisk menneske, bare fordi du swiper forbi de første 200 tinderprofiler!

8. apr. 2022

Du er ikke et overfladisk menneske, bare fordi du swiper forbi de første 200 tinderprofiler!

Online datingplatforme og brugere får skyld for meget. Urimeligt meget synes jeg!

“Det er overfladisk”

“Det er nemt at ghoste en date og hoppe videre til næste”

“Det er for mennesker, der ikke vil binde sig”

“Det er for folk der kun søger sex”

Det er bare nogle få, af de mange fordomme der findes om den online datingverden.

Der er selvfølgelig en anden distance når man er bag en skærm, end hvis det er en kollega man har været på date med og som man skal se igen og derfor helst skal afvise pænt hvis man ikke vil på 2. date. Men jeg oplever at distancen får skyld for mere end den burde! Der findes masser af historier om kolleger der har været på date, hvor den ene efterfølgende ignorere en invitation til 2. date og den akavede stemning bare vokser og vokser. 

Jeg tror de fleste både har hørt alle ovenstående fordomme – og særligt at online dating er overfladisk. 

Måske du også har prøvet at sidde med følelsen af dårlig samvittighed, fordi du har swipet forbi mange mange profiler uden at like nogen. 

Du har nok brugt både tid, kræfter, mod og bekymringer på at lave din datingprofil og din intention med den er hverken at være overfladisk, behandle nogen dårligt eller på forhånd at udelukke at en god date kan blive mere end en enkelt god nat. 

Så er du som langt langt de fleste der bruger online dating og dette er netop også virkeligheden for langt langt de fleste der tager på date med en de har mødt et andet sted end en datingportal. 

Min erfaring er, at online datingplatforme meget fint afspejler den virkelige verden.

Brugere af online dating er helt almindelige mennesker. Alle slags mennesker i alle aldre, fra alle egne og samfundslag.

Alle jeg har mødt der har prøvet online dating, har lagt virkelig mange kræfter, oprigtige gode intentioner og følelser i det. Nogle gange er det bare ikke lykkes at leve op til egne forventninger om hvordan man gerne vil opføre sig – præcis som vi kender det fra vores ikke-digitale hverdag med andre mennesker. 

Det har måske vist sig overraskende tidskrævende at svare på alle beskeder. 

Det har været for følelsesmæssigt overvældende at komme til den aftalte date og i sidste sekund aflyser man. 

Det har tricket stort ubehag at skulle afvise en 2. date og derfor får man ikke svaret.

Alle de ovenstående scenarier er selvfølgelig slet slet ikke i orden, men hold nu op hvor møder jeg både hos mig selv og de mennesker jeg møder på min vej i en almindelig hverdag, masser af situationer hvor vi af mange årsager opfører os langt fra hvad vi burde eller ville ønske vi kunne. Af den ene eller anden grund, kunne vi det bare ikke lige den dag. Nyd hvis du har overskuddet og den gode opdragelse til at være som du ønsker andre skal være mod dig, på online datingplatforme – og tilgiv dem der ikke har det og lær at spotte dem inden du bruger tid på en date med dem! Præcis som du ville gøre, hvis det var en kollega du havde været på date med. 

Kærlighed er sjældent nem, hverken når den er der eller ikke er der og det er ikke en fejl! 

Man skal gøre sig umage for at finde en mage og det er en del af livet. 

Det er hverken Tinder, Happn eller Grindr der har fundet på det! 

Faktisk er netop online datingplatforme en enorm hjælp i vores søgen efter det kærlighedsliv vi drømmer om. Vi skal bare lære at bruge platformene rigtigt og klogt!

Drop den dårlige samvittighed over at swipe forbi mange mange profiler, sæt pris på den geniale teknik der gør det muligt nemt at få kontakt til andre der søger det samme som dig og swipe glad videre indtil du kan mærke en oprigtig nysgerrighed for et andet menneske! Hvor ofte møder du en i Føtex eller på jobbet du har lyst til at gå på date med? Jeg gætter på det er forholdsvis sjældent og jeg gætter på at det faktisk er oftere du møder en interessant datingprofil. 

Det er ikke nemt at møde et menneske man synes er spændende, finde modet til at invitere til kontakt og komme på en god date med så god kemi at begge parter gerne vil ses igen.

Datingverdenen kan føles som en tilgroet jungle uden stier at finde rundt i – uanset hvor I har mødtes. 

Believable to date kan hjælpe dig med hvordan dit datingliv bliver en meget bedre oplevelse! 

Book en dag med besøg af mig hvor vi sammen laver en flot, troværdig datingprofil til dig med tekst og billeder og du får gode råd til hvordan datinglivet bliver en god oplevelse!

Seneste artikler

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

Share This