Få svar på de mest almindelige spørgsmål

Hvordan?

Du booker et besøg her på hjemmesiden og jeg ringer til dig. Sammen finder vi ud af hvad du har brug for og hvad tiden når vi mødes, skal gå med.

Jeg kommer til dig og sammen laver vi en flot, troværdig datingprofil med billeder og tekst.

Når besøget er slut, har du en flot, troværdig, datingprofil på den platform du ønsker, samt gode råd til, hvordan datingjunglen bliver en god oplevelse!

Hvad skal du forberede inden besøget?

En uges tid inden jeg kommer taler vi sammen i telefonen og planlægger dagen. Jeg sender dig nogle spørgsmål, du skal reflektere over. Når jeg kommer på besøg, skal du have det tøj på, du typisk ville tage på til en 1. date og dit hjem skal se ud som første gang, du inviterer en date indenfor.

Hvad går besøget med?

Jeg sætter tre til fire timer af til besøget, så vi har god tid. Jeg har selv prøvet at sidde i din situation, og vi taler om alt det, der fylder for dig i forhold til onlinedating. Vi bruger timerne sammen på samtale og på, hvad du ellers typisk ville lave på en hverdag. Hvis du eksempelvis plejer at sejle i kajak, tager vi ud og tager et billede af netop dette. Vi kan gå eller køre en tur til de steder, der fylder i din verden. Det fortæller mig noget om dig, og måske skal vi tage billeder netop her.

I samtalen kredser vi os ind på, hvad du drømmer om at tiltrække i datingverdenen, og vi finder ud af hvilken platform, der egner sig til dig. Jeg giver gode råd til, hvordan du kan gøre onlinedating til en bedre oplevelse, råd til den første kontakt, råd til den første date osv. Jeg hjælper med at skrive en tekst, der fortæller hvem du er og tager flotte vellignende billeder af dig og din verden.

Du har både tekst og billeder, inden vi siger farvel. Klar til dating.

Anonymitet

Jeg ved, hvor sårbart det er at dele de tanker, følelser og frustrationer vores kærlighedsliv giver os. Jeg ved præcis, hvor tabubelagt det stadig er for mange at date via online portaler. Jeg skaber det trygge rum, hvor du kan dele alt, du har på hjerte og læsse af til et menneske, der selv har prøvet online dating-junglen. Jeg sikrer dig naturligvis 100% diskretion og anonymitet, hvis du ønsker det! Dine data bliver selvfølgelig ikke gemt, medmindre du ønsker, jeg opbevarer det. Jeg kører i bil uden logo og har mit private tøj uden logo på, når jeg besøger dig.

Teksten

Teksten til din datingprofil skriver vi sammen (eller jeg skriver den, og du godkender den), når vi har kredset os ind på, hvilken datingplatform, der passer til det, du søger. Teksten vil på en anderledes og kreativ måde fortælle noget om de store linjer i dit liv. Eksempelvis hvad du søger, hvor du bor, hvad du laver til daglig, og måske om du har børn eller ønsker børn. Derudover skal den i sin fortællestil vise, hvem du er, så din personlighed skinner igennem – vi skriver ikke, at du har humor, men vi skriver noget sjovt og lader i høj grad billederne underbygge teksten og skabe sammenhæng, så vi giver et tydeligt samlet udtryk af, hvem du er.

Billederne

Show it – don’t tell it!

Billederne skal signalere troværdighed og naturlighed. Derfor tager jeg dem med en almindelig telefon og redigerer dem kun meget lidt. Billederne skal i høj grad underbygge teksten og skabe sammenhæng og give et tydeligt samlet udtryk af, hvem du er. Jeg er dygtig til at få dig til at slappe af, finde det gode lys, den rette vinkel og hjælpe dig til, hvad du skal foretage dig, eller hvordan du skal stå på billedet. Du kan bare læne dig tilbage og overlade det svære til mig, eller du kan komme med konkrete ønsker til det, du gerne vil have. Det er vigtigt, at vi får taget både et ansigtsbillede, et helkropsbillede og et par billeder af dig i forskellige situationer, der viser, hvem du er.

Betaling

Du betaler kun hvis du er tilfreds med billederne og teksten! Du betaler på mobilepay, inden vi siger farvel, og derefter overfører jeg billeder og tekst til dig til din mail, dropbox, sms eller hvordan du ønsker det.

Believable to Date

Jeg kommer til dig og hjælper dig med at lave en flot, troværdig datingprofil med billeder og tekst og giver gode råd til, hvordan du gør dit datingliv til en god oplevelse!

Pin It on Pinterest