Handelsbetingelser

Alle priser er inkl. moms

Pris inkluderer: Et besøg hos kunden af 4-6 timers varighed med samtale og gode råd om online datings udfordringer, billeder og tekst til en online datingprofil tilpasset den platform kunden ønsker.

Ved besøgets slutning godkendes billeder og tekst af kunden. 

Kunden betaler for besøget via mobilepay og derefter overføres billeder og tekst til kunden.

Kørsel udenfor Fyn afregnes efter statens højeste kørselstakster

Øvrige udgifter, eksempelvis bro, færge, parkering eller rimeligt hotel betales af kunden og afregnes ud over besøgets pris.

Der må ikke videofilmes eller optages lyd uden skriftlig aftale. Dette gælder både for kunden og konsulenten fra Believable

Materialer spørgeskema fra Believable, billeder og tekst er til fri afbenyttelse for kunden. Believable må ikke opbevarer, eller på anden måde benytte, billeder og tekst uden kundens skriftlige samtykke.

Aftaler En aftale mellem kunden og Believables konsulent er endeligt bindende, når kunden har booket en dag i kalenderen på hjemmesiden og der har været en forberedende telefonsamtale mellem kunden og Believables konsulent.

Betaling Kunden betaler kun, hvis der er tilfredshed med besøget, billeder og tekst. Betaling sker kun via mobilepay og kun på selve besøget umiddelbart inden tekst og billeder overføres til kunden. 

Fortrydelsesret: Efter endt besøg og betaling, gives der ikke penge retur

Klagemulighed: Believable ønsker altid konstruktiv feedback og dette kan sendes på mail. Herefter vil en konsulent fra Believable ringe kunden op og få emnet uddybet.

Aflysning er kun gældende hvis det sker skriftligt på mail.

Hvis kunden aflyser mindre end 24 timer før, betales det fulde beløb.

Hvis kunden aflyser mere end 24 timer inden besøget, betales der ikke.

I tilfælde af Believables konsulents forsinkelser som resultat af pludseligt opståede, ekstreme vejr- og/eller trafikforhold, gives besked  til kunden i så god tid som muligt og aftalen flyttes til en anden dag.

I tilfælde af pludseligt opståede vejr- og/eller trafikforhold der forhindrer Believables konsulent i at komme frem til det aftalte besøg, betaler Believable eventuelle transportudgifter (statens højeste kilometertakst), herunder også broafgift.

Persondata

Generelt

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Believables hjemmeside, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Believable. 

I forbindelse med betaling bruges mobilepay, som er en sikker krypteret platform.

Kalendersystemet anvender såkaldte cookies til styring af booking. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under booking udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. 

Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. ?

Selve bookingen lagres ikkehos Believable på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre booking. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. booking foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bookinger politianmeldes. Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Believable, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Believable. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker. jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning, i det omfang det ønskes.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger
I forbindelse med din booking hos Believable har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din booking, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen samt i en efterfølgende periode på 5 år, så du lettere kan ved os ved os en anden gang. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse vil blive udleveret til vores konsulent med henblik på besøg hos dig.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine bookinger hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på become@believable.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en booking eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. 

Dette kan ske ved henvendelse til:

E-mail: Become@Believable.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil efterfølgende blive slettet efter 5 år, jvnf. regnskabsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over Believables behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Revideret marts 2022

Believable to Date

Jeg kommer til dig og hjælper dig med at lave en flot, troværdig datingprofil med billeder og tekst og giver gode råd til, hvordan du gør dit datingliv til en god oplevelse!

Pin It on Pinterest