Kan jeg ikke bare finde min partner i badmintonklubben eller skal jeg virkelig prøve online dating?

21. mar. 2022

Livet med online dating er for de fleste fyldt med mange frustrationer!

Den gode nyhed er at RIGTIG mange mennesker lykkes med at finde det match de drømmer om via online dating – uanset om det er en livspartner eller en fræk enkelt nat og når man først er der, har det været alle de svære følelser og frustrationer som online-dating giver, værd.

Jeg vil påstå, at der med hjælp og gode råd fra nogen der har samlet erfaringer, kan online dating blive en god oplevelse, men det kræver at man 

  • Gør sig umage med sin profil og kommunikation
  • Prioritere tiden til swipes og beskeder
  • Behandler andre som man gerne selv vil behandles

Hvis man bor på landet eller i en mindre by, er det svært at få øje på andre effektive veje til en partner, end online dating. Man kan sagtens starte til badminton, men chancen for at der er en anden single på din egen alder du ikke kender i forvejen er minimal. 

Ja – sådan er det i vandkants-Danmark, her kender vi hinanden og det er dejligt, men ikke altid nemt at finde en partner i.

Hvis man bor i en større by, er det også ofte onlinedating der er i spil som vejen til at finde en partner. I byerne kan du også sagtens starte til badminton og her kender du nok ingen i forvejen, så nu er det tidskrævende at finde frem til hvem der er single og hvem der haster hjem til hygge i sofaen med kæresten.

Online dating er genialt – hvis vi ved hvordan vi gør det til en god oplevelse! Det skal være et plus i vores liv, fremfor det had/kærlighedsforhold vi der har prøvet det, oftest har til eksempelvis Tinder.

Datingkulturen i Danmark har jeg dog aldrig hørt nogen beskrive i positive vendinger. 

Det er mærkeligt, for det burde ellers være så godt! Vi har alle de digitale platforme, der skaber mulighed for at finde frem til et menneske der også søger mage, bor det rigtige sted i landet, se et billede, tale sammen osv. Det har aldrig været nemmere at få en date, med et interessant match i kalenderen.

Der er ikke en dansk kultur for, at sætte sine singlevenner op med hinanden eller invitere til privat middagsselskab for mennesker der ikke i forvejen kender hinanden, som vi kender det fra USA.

Alligevel møder jeg igen og igen mennesker i aldre aldre og køn, som fortæller om store udfordringer og svære følelser når man skal lave sin egen datingprofil. Det er svært at beskrive sig selv. Det er måske grænseoverskridende overhovedet at skulle have en profil. Frustrationer over en respektløs kommunikation og adfærd der er på datingportalerne.

Derfor har jeg lavet Believable, der kan hjælpe dig!

Seneste artikler

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

Share This