Jeg har selv prøvet
datingverdenen

Jeg har selv prøvet datingverdenen og kender de store følelser, bekymringer, frustrationer og udfordringer, der følger med, og som ofte starter allerede, når man skal lave sin profil.

"
Julie Lykke Haugaard

Om mig & Believable

Jeg hedder Julie Lykke Haugaard, er iværksætter, mor til to skolepiger og gravid med nr. 3.

Jeg vil med Believable bidrage til at dating bliver en bedre oplevelse i vores kultur, end jeg selv og de mange mange andre solister jeg har talt med, oplever. Jeg har levet solo on/off de seneste otte år. Nu bor jeg sammen med min kæreste, som også i sin singletid fik blandede erfaringer med online dating og jeg har herigennem fået et grundigt indblik i, hvad både mænd og kvinder oplever af udfordringer.

Jeg vil gennem Believable, blogindlæg, podcasts og foredrag hjælpe til at onlinedating og sololiv bliver en god oplevelse, hvor du mærker, at du selv har indflydelse på om kommunikationen med dine matches bliver respektfuld, om kontakten bliver dyb eller overfladisk og om en date er spild af tid eller ej.

Julie L. Haugaard

Jeg er uddannet lærer, jeg har startet en børnehave og har derigennem arbejdet med en bred mangfoldighed af mennesker i mange forskellige kontekster hele mit voksenliv. Jeg er både professionelt og privat meget optaget af livets store spørgsmål og menneskers inderste drømme.

Spørgsmål som: hvad det vil sige at være menneske, hvad er kærlighed, og hvordan får vi hver især skabt et liv, hvor vi er i balance med både vores tætte relationer, fysiske omgivelser og arbejdsliv? er noget af det mest interessante, jeg kan beskæftige mig med, og det gør jeg gennem Believable, når jeg sammen med dig skaber et trygt rum, hvor du kan åbne for dine drømme. Drømme er noget af det fineste og mest sårbare rum at være i sammen.

Hvordan foregår det?

Du kan få Believables logo på dine billeder og derved vise at tekst og billeder er troværdige!

Prioritér dit datingliv

Du booker et besøg her på hjemmesiden og jeg ringer til dig. Sammen finder vi ud af hvad du har brug for og hvad tiden når vi mødes, skal gå med.

Vi mødes

Jeg kommer til dig og sammen laver vi en flot, troværdig datingprofil med billeder og tekst.

Klar til gode datingoplevelser!

Når besøget er slut, har du en flot, troværdig, datingprofil på den platform du ønsker, samt gode råd til, hvordan datingjunglen bliver en god oplevelse!

Jeg hjælper dig med at lave en flot, troværdig datingprofil hvad enten du søger en enkelt nats god oplevelse eller din livspartner!

Læs om gode råd til datingverdenen her

Hvad siger kunderne?

“Et besøg af Julie er alle pengene værd! Det hele føltes trygt, selvom det altid er akavet at få taget billeder. Julie havde humor og fik mig til at slappe af. Jeg har endnu ikke været på en date, men jeg får mange flere match – de rigtige match. Jeg glæder mig til en date og her vil jeg også bruge mange af Julies gode råd!”

Rasmus 45 år, Odense

“Jeg var frustreret over at spilde min tid med forkerte match, få svarede på beskeder og de to dates jeg var på, var akavede. Julies besøg med både hjælp til en ordentlig profil og gode råd fra hendes egen datingtid, har gjort kvaliteten af min dating til noget jeg virkelig glæder mig til og tror på!”

Tommy 54 år, Århus

“Jeg synes det var næsten ubehageligt selv at lave en datingprofil. Jeg havde ingen gode nyere billeder og jeg anede ikke hvad jeg skulle skrive. Jeg blev SÅ glad, da jeg så man kunne få hjælp og det er fedt at have ro i maven på mine 1. dates. Jeg har i hvert fald haft 4 gode oplevelser allerede og det havde jeg aldrig haft, hvis jeg selv havde lavet profilen.”
Michael 33 år, Assens

Believable to Date

Jeg kommer til dig og hjælper dig med at lave en flot, troværdig datingprofil med billeder og tekst og giver gode råd til, hvordan du gør dit datingliv til en god oplevelse!

Pin It on Pinterest